Εκτύπωση

Δεν καταλαβαίνει τίποτε το Περδικάκι

Αστέρας Μαρκόπουλου – Περδικάκι 2-3 (Α)

Μάχη στήθος με στήθοε έδωσαν οι δυο ομάδες, με το Περδικάκι να αποδεικνύεται καλήυτερο και να παίρνει τη νίκη με 2-3 απέναντι στον Αστέρα Μαρκόπουλου. Οι δυο πλευρές είχαν πάθος και πείσμα, αγωνιζόμενες με μοναδικό σκοπό τη νίκη, και το παιχνίδι καθαυτού είχε έντονο χρώμα. Το Περδικάκι ήταν εκείνο που κατά βάση επέβελε το ρυθμό στην αναμέτρηση, με το ν Αστέρα όμως να ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και να πραγματοποιεί αξιόλογη και ανταγωνιστική εμφάνιση. Παρά τις προσπάθειες όμως, στο τέλος γνώρισε την ήττα, καθώς το Περδικάκι δεν άφησε αυτή την ανωτερότητα που επέδειξε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Απόλυτος πρωταγωνιστής για το Περδικάκι και αδιαμφισβήτητος MVP της αναμέτρησης ο Χρήστος Κορρας, ο ο οποίος πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση και πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε αυτή τη νίκη. Από μεριάς Αστέρας Μαρκόπουλου σκόρερ χρίστηκαν οι Δήμας και Δημητρακόπουλος.

Αστέρας Μαρκόπουλου: Θεοχάρης, Κεραστάρης, Ζώης, Σιδέρης, Δήμας, Δημητρακόπουλος Ν., Κουτρουμάνος, Δημογιάννης, Μερκουρης, Δημητρακόπουλος Χ.

 

Περδικάκι: Κορρας Χ., Μαρκετάκης, Σιατης, Ευαγγελόπουλος, Δετοράκης, Κορρας Γ., Προικας, Ζάγκας, Μακρυνίκας, Γιαννίκος, Ζημος, Τσακνής, Τρυφερης, Τσατσαρώνης