Εκτύπωση

Με χατ τρικ του Σιαμαντά οι Μπέμπηδες ήταν οι νικητές

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ 5-3 (Α)

Για να φτάσει το σκορ σ’ αυτό το ύψος μεγάλη ήταν η συμβολή του Κώστα Σιαμαντά. Ο τελευταίος  με την ευστοχία του, όχι μόνον σημειωσε χατ τρικ, αλλά και γενικά ειχε πολύ καλή παρουσία στο ματσάκι αυτό, δείχνοντας πως και φέτος θα είναι ετοιμοπόλεμος και θα βοηθήσει ώστε οι Μπέμπηδες να δείξουν την ποιότητά τους. Από την άλλη   η Αγροτική δεν παρέδωσε τα όπλα της και παρότι είχε να αντιμετωπίσει κάποια αμυντικά θέματα, είναι αλήθεια πως πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση και κατάφερε να σκοράρει μάλιστα τρεις φορές! Εκτος λοιπόν του Σιαμαντά  (MVP) που έκανε τα τρια γκολ από τα συνολικά πέντε, επίσης σκόραραν και οι Μαγκου και Κατσιάδας. Για λογαριασμό της Αγροτικής δυο γκολ σημείωσε ο MVP Μάλεκ και το άλλο ο Νίτσογλου.

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ: Κατσης Β., Καραγεωργίου, Πρίφτι, Μαγκου, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Κατσιάδας, Τράκας, Σιαμαντας, Σερέτης, Χουλιάρας, Κατσης Ι.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ: Ιωακειμίδης, Καρράς, Πετροσιάν, Μαλεκ, Νιτσογλου, Παιβανάς, Αθανασόπουλος, Γρίβας, Παναγοπουλος, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Διαμαντόπουλος, Στεφανάκης.