Ματσάρα-διαφήμιση για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα,

'Ήφαιστος Πατησίων - Πελοποννησιακός 5-4 (Β1)

Ματσάρα-διαφήμιση για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και ακατάλληλη για καρδιακούς, με τον Ήφαιστο να παίρνει τελικά επεισοδιακή νίκη με 5-4 απέναντι στον Πελοποννησιακό! Ο Πελοποννησιακός έψαχνε πολύ μια νίκη που θα τον τόνωνε ψυχολογικά και, έχοντας ισχυρό κίνητρο απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές, αν όχι την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, κάνοντας πραγματική κατάθεση ψυχής. Αυτό, σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Ηφαίστου είχε ως αποτέλεσμα το ματς να πάρει φωτιά και να εξελιχθεί σε αμερικάνικο ροντέο, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο καθ' όλη τη διάρκεια. Αμείωτη ένταση και απίστευτο πάθος και από τις δυο μεριές, με τον αγώνα να έχει φρενήρη ρυθμό και τις φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη με φοβερή ταχύτητα, ενώ η τελική κατάληξη ήταν αδύνατο να προβλεφθεί μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Με τις επιθέσεις και των δυο ομάδων να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όλα μαρτυρούσαν πως ο νικητής, αν υπήρχε, θα κρινόταν στην ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Πιο εύστοχος αποδείχθηκε ο Ήφαιστος και πήρε τη νίκη χάρη σε αυτό, καθώς στο γεγονός ότι το δίδυμο Καζανας-Κανάκης ήταν σε μεγάλη μέρα και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό που έσπρωξε την ομάδα στην επικράτηση, με τους δυο αυτούς να πετυχαίνουν από δυο γκολ έκαστος. Σκόρερ των νικητών και ο Ρίζος, ενώ για τον Πελοποννησιακό, που μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι αλλά σίγουρα κέρδισε τον σεβασμό και τις εντυπώσεις, σκόραραν ο πολύ καλός Magdi (2), ο Λογοθέτης και ο Καρανάνος Π.

'Ήφαιστος Πατησίων: Ανδριανού, Συρος, Βετουλατίδης, Πασχος, Λαδιας, Καραγιώργος, Κυριακόπουλος, Μουζακίτης, Ρίζος, Καζανας, Κανάκης, Καταχανας, Μιχαήλ, Κωστογλου

 

Πελοποννησιακός: Πετκο, Ματζουνης, Σαλμας, Λογοθέτης, Mitu, Dyrmishi, Λαμπάι, Ντενις, Magdi, Καρανάνος Π., Διαμαντόπουλος, Καρανάνος Θ.