Εγγλέζικο το σκορ

Alemao FC - Μενίδι City 3-4 (Β1)

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν οι δυο ομάδες, με το Μενίδι City να επικρατεί με 3-4 της σκληροτράχηλης Alemao και να πετυχαίνει την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. Πάθος και ένταση και από τις δυο μεριές, γρήγορος ρυθμός, δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών και πολλές φάσεις μπροστά και από τις δυο εστίες ήταν τα χαρακτηριστικά του ματς, με τους δυο αντιπάλους να αγωνίζονται ανοιχτά και να ρίχνουν το βάρος στην επίθεση. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη στη μεγαλύτερή της διάρκεια, καθώς τα ηνία άλλαζαν συνεχώς χέρια, αν και το Μενίδι διακατεχόταν από μεγαλύτερη σιγουριά στις κινήσεις του. Αυτή η ελαφριά ανωτερότητα στάθηκε αρκετή για να του δώσει και τη νίκη με τους Δημητρίου (2), Καλαμιώτη Στ. και Καλαμιώτη Π. να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα τους. Από μεριάς Alemao, ο Θανάσης Μυτιληναίος είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση, καθώς βρέθηκε σε τρομερή μέρα, πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του και παραλίγο να την οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά το χατ τρικ δεν στάθηκε τελικά αρκετό για να αποσοβήσει την ήττα.

Alemao FC: μακρής, Εδρος, Κολλητήρης, Παναγόπουλος, Ρουπας, Κορωνης, Μαντζαβινος, Μπασδαγιάννης, Μυτιληναίος, Γιαννελης, Μπαμπουκος

 

Μενίδι City: Καλαμιώτης Δ., Καλαμιώτης Π., Καλαμιώτης Βαγγ., Καλαμιώτης Βαλ., Ντάνος Ν., Καλαμιώτης Γ., Καλαμιώτης Σ., Καλαμιώτης Γ., Ντάνος Γ., Δημητρίου, Θεοδώρου, Καλαμιώτης Π., Καλαμιώτης Π., Καλαμιώτης Π.