Εκτύπωση

Ενα σκαλοπάτι πάνω το Περδικάκι

Alemao FC - Περδικάκι 4-6 (Β1)

Στον πρώτο τους αγώνα στη φετινή σεζόν, Alemao και Περδικάκι έδωσαν μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, με το Περδικάκι τελικά να παίρνει τη νίκη με 4-6 και μαζί το πρώτο του τρίποντο. Φουλ της επίθεσης και από τους δυο αντιπάλους, οι οποίοι έδωσαν στο ματς έντονο χρώμα και γρήγορο ρυθμό, με τις φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Το Περδικάκι ήταν ένα σκαλί πάνω σε απόδοση και κατάφερε να υπερπηδήσει το εμπόδιο της Alemao, η οποία κατά τα άλλα πραγματοποίησε μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Ηγετική παρουσία και καταλύτης για τη νίκη της ομάδας του ο Φάνης Ζάγκας, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ενώ για το Περδικάκι σκόραραν και οι Σιατης, Λικεντάι και Σκουτας. Τα γκολ της μαχητικής Alemao πέτυχαν οι Μυτιληναίος (2), Γιαννελης Κ. και Γιαννελης Μ.

Alemao FC: Μακρής, Παναγόπουλος, Τσουρας, Μυτιληναίος, Κούρτης, Μπαμπουκος, Μπασδαγιάννης, Σκιαδάς, Παναγόπουλος, Γιαννελης Κ., Γιαννελης Μ.

Περδικάκι: Σιατης, Ευαγγελόπουλος, Ντάικος, Τσακνής, Γιαννίκος, Ζάγκας, Μακρυνίκας, Γιαννίκος Ε., Λικεντάι, Παπαδημητρίου, Σκουτας, Ζουλας