Εκτύπωση

Ισοπαλία παρά τη με μάχη στήθος με στήθος

City - Ίκαρος 3-3 (Β2)

Το City παρέμεινε αήττητο ύστερα από έξι παιχνίδια και υποχρέωσε τον Ίκαρο σε ισοπαλία με 3-3 σε ένα καταπληκτικό ματς. Οι δυο ομάδες μονομάχησαν στήθος με στήθος για τη νίκη, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε αμερικάνικο ροντέο. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω συνεχώς και οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες διαδέχονταν η μια την άλλη με μεγάλη ταχύτητα, καθώς και οι δυο αντίπαλοι είχαν διαστήματα κατοχής της μπάλας. Για κάθε κίνηση του City υπήρχε και η απάντηση από τον Ίκαρο, και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα η ζυγαριά να μη γύρει προς το μέρος κανενός. Ο εξαιρετικός Μάρκος Παπαϊωάννου πέτυχε και τα τρία γκολ του Ίκαρου και δικαίως χρίζεται MVP, ενώ δίχτυα για το City βρήκαν οι Κατσίκης, Γιαννακάκης και Παριανός.

City: Γιουσεφ Η., Αρβανίτης, Μποραζάνης, Ταϊρίδης, Τσερπές, Κατσίκης Γ., Κουκης, Γιουσεφ Γ., Γιαννακάκης, Μπαρακος, Παριανός, Κατσίκης Π., Διαμαντούρος

Ίκαρος: Παραγκιουδάκης, Παπακωνσταντίνου Χ., Παπακωνσταντίνου Δ., Τσαρούχας Κ., Σεμπαστιαν, Ξεφτέρης, Παπαδημος, Αναγνώστου, Κογιας, Παπαϊωάννου, Doering, Τσαρούχας Χ.