Η αυλαία άνοιξε με αγώνες του κυπέλλου

Και οι επίσημες δράσεις της Ένωσης, ως γνωστό έχουν ήδη ξεκινήσει. Και η αρχή έχει γ΄νει με τη διεξαγωγή της πρώτης φάσης του κυπέλλου. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν οι εξής αγώνες: Πανελλήνιος -  Παπάγος 4-6, Περδικάκι – Νέδα Τριφυλλίας 4-1, Σπάρτακος – Δόξα Γέρακα, ΕΝΕ OPLON – Απόλλων Καισαριανής 3-3 (4-2 πεν).

Αναμφίβολα το πιο ισάξιο παιχνίδι από πλευράς δυναμικότητας ήταν αυτό μεταξύ των ομάδων: ΕΝΕ OPLON – Απόλλων Καισαριανής, που ενώ έληξε ισόπαλο 3-3, έμελε ο νικητής που ήταν η ΕΝΕ OPLON να πάρει τη νίκη και άρα την πρόκριση στα πέναλτι, όπου οι παίκτες της σημείωσαν τέσσερα, ενώ ο Απόλλων Καισαριανής ευστόχησε μόνον σε δυο.

Υο πρόγραμμα συνεχίζεται με την πραγματοποίηση και των υπολοίπων συναντήσεωντης πρώτης φάσης. Πάντως τα πρώτα μηνύματα που έλαβε η Ένωση και ο πρόεδρός της σ’ αυτές τις πρώτες συναντήσεις ήταν θετικά και δείχνουν πως πράγματι όλοι περίμεναν με μεγάλη αγωνία την έναρξη του κυπέλλου, που είναι ο πρώτος αγωνιστικός πυλώνας των φετινών ποδοσφαιριστών δράσεων της Ένωσης.