Εκτύπωση

Πλουσής: Είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή στην κανονικότητα

Μέσα στους αισιόδοξους και στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που θεωρούν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το άνοιγμα των γηπέδων και των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι και ο Γιώργος Πλουσής.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ανεξαρτήτων ομάδων Αττικής, όλο αυτό το διάστημα έχει δώσει το δικό του αγώνα κι έχει πιέσει, προς κάθε κατεύθυνση όλους όσοι και με κάθε τρόπο, χειρίζονται τα θέματα αυτά.
Ενώ όπως και ο ίδιος ισχυρίζεται, σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους του αθλητισμού, πήρε τη διαβεβαίωση που στο εγγύς χρονικό διάστημα θα ανοίξουν ΚΑΙ τα αθλητικά κέντρα και άρα η Ένωση, θα αρχίσει από τη μεριά της, να σχεδιάζει την επιστροφή της στην κανονικότητα. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης δήλωσε: «Βρισκόμαστε ένα βήμα, πριν την εκκίνηση. Από την αρχή της καραντίνας, οι σκέψεις μου, αλλά και των συνεργατών μου, περιορίζονταν μόνον σε ένα γεγονός. Πως θα επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στα γήπεδα και στην κανονικότητα. Μας λείπει το ποδόσφαιρο και αυτό κάθε μέρα που περνά, μας πιέζει όλο και περισσότερο!
Πάντως μέσα σε όλο αυτό το γολγοθά, υπάρχει φως, αφού μέσα από τις συνεχείς μου πιέσεις και εκκλήσεις σε υψηλό επίπεδο, έχω καταφέρει, να δημιουργήσω μια θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Και όπως μαθαίνω, στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η άρση των μέτρων και το άνοιγμα των γηπέδων! Πιστεύω πως από τη μεριά μας, ως Ένωση κάναμε το καθήκον μας κι αυτό που έπρεπε.
Παράλληλα έχουμε προχωρήσει και στο σχεδιασμό μας, αφού μέσα στα πλάνα μας, είναι η διοργάνωση ενός κυπέλλου, προκειμένου να αρχίσουν οι ομάδες μας να ζεσταίνονται. Και είμαι χαρούμενος που στο διάστημα αυτό και από τις επαφές που είχα με τις ομάδες, το ενδιαφέρον δεν έχει χαθεί και όλοι περιμένουν να ανάψει το πράσινο φως της επανεκκίνησης. Λίγο υπομονή και σε λίγο θα έχουν ξεχαστεί όλα».