Εκτύπωση

Ένωση και ομάδες συναντήθηκαν έχοντας θετική σκέψη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η χθεσινή συνάντηση μεταξύ Ένωσης και εκπροσώπων ομάδων -διαιτητών, έγινε μέσα σε ένα ήρεμο και δημιουργικό περιβάλλον. Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πλουσής, αφού υποδέχθηκε τις ομάδες - διαιτητές, όπως  επιτάσσει η δεοντολογία, μπήκε αμέσως  στα θέματα που απασχολούν το χώρο.  Κι ένα από αυτά είναι η έναρξη των πρωταθλημάτων, αλλά και ο τρόπος με τον οποιο θα διεξαχθούν. Με δεδομένο πως ο κ. Πλουσής, όλο αυτό το διάστημα είχε ήδη κάνει τις επικοινωνίες του,  με πρόσωπα, του αθλητισμού αλλά και της Υγείας,  αποδείχθηκε ιδιαίτερα διαβασμένος, αλλά κι έτοιμος.

Αυτός είναι και ο λόγος, που όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει και  πραγματοποιεί τα καλύτερα πρωταθλήματα, σε επίπεδο ανεξαρτήτων ομάδων .  Όλα αυτά όπως ήταν επόμενο καθησύχασαν τους εκπροσώπους, που  για μια χρονιά ακόμη, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκησης της Ένωσης. Παράλληλα δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες, για το πώς θα διεξάγονται οι αγώνες, αναλύοντας και το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί!

Τα πρώτα αγωνιστικά  βήματα, προβλέπουν αγώνες κυπέλλου αλλά και πρωταθλήματος, ενώ θα προηγηθούν όπως πάντα φιλικοί αγώνες, προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητα των ομάδων. Σε πρώτη φάση το φιλικό θα κλειστεί από τις ίδιες τις ομάδες, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί πρόγραμμα από την ίδια την Ένωση. Εν κατακλείδι  εκείνο που έμεινε από τη χθεσινή «πρώτη» συνάντηση  ήταν πως υπάρχει όρεξη και πάθος για γρήγορη επιστροφή στο άθλημα που όλοι αγαπούν.