Εκτύπωση

Μια ανάσα απο την κορυφή η Rainbow

Το καθήκον της η Rainbow κόντρα στην South Coast Capitals

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος, η Rainbow FC επιβλήθηκε με 2-0 της South Coast Capitals στο γήπεδο της Βάρης. Οι περσινοί πρωταθλητές της Β΄κατηγορίας ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με το τελικό σκορ να τους αδικεί.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πολυμέρης Μπολάνος είδε 2 φορές το δοκάρι να τραντάζεται από ισάριθμούς «κεραυνούς» του έξω από την περιοχή. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ο Περικλής Νινές γύρω στο 20ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, η South Coast Capitals επιχείρησε κυρίως με μεγάλες μπάλες από την άμυνα να τροφοδοτήσει το φορ της αλλά μάταια. Η καλύτερη φάση των Δανών ήταν από μία εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 2ο ημίχρονο και με το σκορ στο 1-0, η Rainbow πίεζε για ένα δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη. Αυτό ήρθε τελικά στο 65ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Φιλόπουλου και απίθανο τελείωμα στον αέρα του Ν. Καρποντίνη κοντά στη μικρή περιοχή.

Η South Coast Capitals έχασε σπουδαία ευκαιρία προς το τέλος του ματς να μειώσει σε 2-1. Στο μεταξύ, η Rainbow Fc έχασε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά πέτυχε σε εξαιρετική μέρα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Η Rainbow πέτυχε την 4η νίκη της σε 5 παιχνίδια και κατοικεί στη 2η θέση πίσω μόνο από την Roma.