Περιορίστηκαν στην ισοπαλία

West Priest - City 1-1 (Β2)

West Priest και City αναδείχθηκαν ισόπαλοι μετά το μεταξύ τους 1-1 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Κλειστό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, καθώς και οι δυο αντίπαλοι δεν ήθελαν να δώσουν εύκολα πάτημα ο ένας στον άλλο για να γίνει απειλητικός. Όλα έδειχναν ότι τη νίκη θα έδινε η ανωτερότητα στις λεπτομέρειες, αλλά οι δυο αντίπαλοι ήταν ισάξιοι σε όλα, με τη ζυγαριά έτσι να μένει σε πλήρη ισορροπία.

Πέρασε έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Αγροτικής

ΟΠΑΠ - Αγροτική 3-2 (Β2)

Έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι ο ΟΠΑΠ επιβλήθηκε με 3-2 της Αγροτικής και έμεινε έτσι κοντά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το ματς είχε έντονο ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και πολλές φάσεις και το ενδιαφέρον ήταν αμείωτο μέχρι το τέλος. Η Αγροτική ήταν ανταγωνιστική καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ο ΟΠΑΠ ήταν ανώτερος στις λεπτομέρειες και αυτό στάθηκε αρκετό για να του δώσει τη νίκη. Παπικιαν, Χριστακόπουλος και Λαγουμιτζής σημείωσαν τα γκολ των νικητών, ενώ και τα δυο γκολ της Αγροτικής πέτυχε ο πολύ καλός Γρίβας.

ΟΠΑΠ: Αλεξόπουλος, Παπουτσάκης, Κατσιρουμπας, Παπικιαν, Χριστακόπουλος, Ρεστος, Καραγεωργόπουλος, Ζάχος, Μπιντζος, Λαγουμιτζής, Μοσχοβουδης, Ζαχαράκης, Τακτικός, Γιαννακόπουλος, Καραμάνος, Μυλωνάς

Αγροτική: Δεσυπρης, Σουκας, Αδαμόπουλος, Αθανασάκης, Nilsson, Μπαλαμπανης, Διαμαντόπουλος, Στεφανάκης, Καταραχιας, Γρίβας, Χριστοδούλου

Μετά απο καιρό επανήλθε στις νίκες το "Νιάρχος"

Άτταλος Ν. Σμύρνης - Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 1-2 (Β2)

Το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ φώναξε "παρόν" και πήρε νίκη ύστερα από αρκετό διάστημα, επικρατώντας του Άτταλου με 1-2. Οι δυο ομάδες, που πραγματοποιούν παράλληλες πορείες στο πρωτάθλημα, έδωσαν σκληρή μάχη στήθος με στήθος, με το παιχνίδι να είναι ρευστό και αμφίρροπο στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Και οι δυο αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, με τη διαφορά ότι το Κέντρο Πολιτισμού είχε μεγαλύτερη ευστοχία στην τελική προσπάθεια και έτσι πανηγύρισε τη νίκη που τόσο είχε ανάγκη.

Έκανε το καθήκον του ο Ανακασιακός

Ανακασιακός FC - Andalucia 6-1 (Β2)

Ο πρωτοπόρος Ανακασιακός μετέτρεψε σε εύκολο έργο την αποστολή απέναντι στην Andalucia και επιβλήθηκε με 6-1. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους μέσα στο γήπεδο και δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή δυσκολία. Στο επιθετικό κομμάτι λειτουργούσαν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και γίνονταν απειλητικοί όπως και όποτε ήθελαν, με την Andalucia να μην βρίσκει ποτέ τον τρόπο να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον αντίπαλό της, καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχει το γκολ της τιμής.

Εύκολα επικράτησε η Αγροτική

Αγροτική - Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 6-2 (Β2)

Η Αγροτική κέρδισε με το ευρύ 6-2 το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ και πήρε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα που είχε πολύ ανάγκη, καθώς έψαχνε αυτό το τρίποντο από καιρό. Στα κέρδη για την Αγροτική δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά και το γεγονός ότι ξεμπούκωσε τις επιθετικές της μηχανές, δράττοντας την ευκαιρία απέναντι στην προβληματική άμυνα του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια και, κάμπτοντας εύκολα τις αντιστάσεις των αντιπάλων τους, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, εκ των οποίων έξι κατέληξαν στα δίχτυα.

Συνέχισε νικηφόρα η City

City - Black Ops 3-2 (Β2)

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος για το City, το οποίο συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του επικρατώντας με 3-2 των Black Ops. Η νίκη ωστόσο δεν ήρθε και με τον πιο εύκολο τρόπο, καθώς οι Black Ops πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και διεκδίκησαν ότι καλύτερο μπορούσαν με αξιώσεις. Παρά τις δυσκολίες το City ήταν ανώτερο στα σημεία, αξιοποίησε τα δυνατά του σημεία και, κυρίως, ήταν εύστοχο στην τελική προσπάθεια, κάτι που του έδωσε τη νίκη.

Ακάθεκτος προχωρά ο Σκλαβενίτης

Black Ops – Σκλαβενίτης  2-6  (Β2)

Και οι Black Ops λύγισαν μπροστά στον Σκλαβενίτη, ο οποίος κέρδισε με 2-6 και έκανε το 9Χ9, απέχοντας πλέον από την κορυφή μόλις τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι σε όλους τους τομείς, είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. Ο Σκλαβενίτης δημιουργούσε με μεγάλη ευκολία ευκαιρίες, εκ των οποίων έξι κατέληξαν στα δίχτυα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Νίκος Στάμος, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, με τους Πουλιο, Κοσμά και Κοντοπάνο να πετυχαίνουν από ένα.

Black Ops: Ζερβουδάκης, Γουνελας, Κωνσταντινίδης, Μιχαηλίδης Δ., Προδρόμου, Μιχαηλίδης Γ., Ζηνγκος, Μαλαφεκας, Αθυμαρίτης, Ξυπολιτας, Ξενάκης, Κατσαρός

Σκλαβενίτης: Στάμος, Ψαλλιδας, Λιάκος, Νίκας, Πουλιος, Πλεμμενος, Χριστόπουλος, Κοσμάς, Παπαυγερης, Κοντοπάνος Κολονελος, Καπλάνης, Μισαηλίδης, Σουσαμίδης

Άδραξε την ευκαιρία το Νιάρχος

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος  Minerva Marine  6-2  (Β2)

Το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ φώναξε παρών και ύστερα από αρκετό καιρό πέτυχε νίκη, τη δεύτερη στη σεζόν, επικρατώντας της Minerva Marine με 6-2. Οι γηπεδούχοι έψαχναν πάρα πολύ αυτή τη νίκη και, βλέποντας την ευκαιρία απέναντι σε έναν αντίπαλο των κυβικών τους, την άδραξαν. Το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ ήταν εξαιρετικό, είχε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα και υποδειγματική ανάπτυξη, κερδίζοντας παράλληλα όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Οι νικητές μάλιστα δε σταμάτησαν να πιέζουν και για άλλα γκολ ακόμα κι όταν όλα είχαν κριθεί, καθώς η ευκαιρία να ξεμπουκώσουν τις επιθετικές τους μηχανές ήταν ιδανική.

Δύσκολα επικράτησε ο Ανακασιακός

ΟΠΑΠ - Ανακασιακός 0-1 (Β2)

Με μια δόση δυσκολίας ο Ανακασιακός πήρε τη νίκη με 0-1 απέναντι στον ΟΠΑΠ και διατήρησε την απόστασή του από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ανάκασας δεν είχε εύκολο έργο απένατι στον μαχητικό ΟΠΑΠ, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και διεκδίκησε από το ματς ότι καλύτερο μπορούσε. Ο Ανακασιακός, όμως, είχε υπομονή στο παιχνίδι του και κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα και μοναδικό γκολ που στάθηκε αρκετό για του δώσει το τρίποντο.

Η ανωτερότητα του Ικαρου ήταν εμφανής

Sporting Club - Ίκαρος 1-5 (Β2)

Ο Ίκαρος ήταν αρκετά ανώτερος από το Sporting Club και επιβλήθηκε άνετα με 1-5. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα, είχαν τον πληρη έλεγχο της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν μια ευρεία νίκη. Με καλή ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια, ο Ίκαρος βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολής απέναντι από την εστία του Sporting Club και το τελικό σκορ ήρθε ως φυσική απόρροια. Το γκολ της τιμής για το Sporting Club πέτυχε ο Παναγιωτίδης.

Sporting Club: Δημητρίου, Ντουλας, Σπαθης, Τσάκαλος, Τσικιρογλου, Κουρτη, Ζησιμόπουλος, Καλαϊτζής, Παναγιωτίδης, Σωκος, Δαμκαλίδης