Κυπελλούχος του μικρού τελικού ο Απόλλων

Απόλλων Κυψέλης – Πελοποννησιακός 3-0

Η τρίτη θέση ανήκει στον Απόλλωνα Κυψέλης. Στον μικρό τελικό απέναντι στον Πελοποννησιακό ο Απόλλωνας Κυψέλης απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όμως η τρίτη θέση δεν θα μπορούσε να έχει άλλο όνομα από το δικό του. Και αυτό γιατί δεν άφησε στον Πελοποννησιακό κανένα περιθώριο να πιστέψει το αντίθετο, αφού ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι επέδειξαν άρτια συμπεριφορά, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι κατάφεραν να βγάλουν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να ισοφαριστούν από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι ήταν ακόμα εντός παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο Πελοποννησιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ νωρίς στο ματς, με γκολ του Κουσμίδη στο 15’, και στη συνέχεια φρόντισε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αρά την πίεση που δέχτηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκε ξανά μπροστά και έψαξε το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και θα έβαζε τέλος στις όποιες ελπίδες του Πελοποννησιακού για ανατροπή. Το γκολ αυτό ήρθε στο 52’ από τον Αντιπαριώτη, ενώ στο 70’ ο Κεχαγιαδόπουλος έγραψε το 3-0 και στην ουσία έδωσε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού διαδικαστικό χαρακτήρα.

Απόλλων Κυψέλης: Soderman, Αντιπαριώτης, Κεχαγιαδόπουλος, Κοκκκαλάκης, Κουσμίδης, Μιχαήλ, Μίχος, Ντουρμας, Παπαδόπουλος Ι., Ταμβάκης, Τουλάτος Ν. (Ιωακειμίδης, Κουκουλας, Λατίνος)

 

Πελοποννησιακός: Γιουσεφ, Ζερον, Λιβερης, Ματζουνης, Μπουραζάνης, Μυλωνάς, Σαλμας, Σιεκα, Τζουλελαρι, Ιωαννίδης, Βασίλης (Καρανάνος Θ.)