Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ευχαριστεί θερμά την Paylink – Western Union για την πολύτιμη υποστήριξη της στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων.

Η οικονομική συνδρομή της εταιρείας θα συμβάλλει στην κάλυψη των εξόδων της ομάδας για την πραγματοποίηση των ποδοσφαιρικών αγώνων στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου του 2019 και στα πλαίσια της διοργάνωσης του πρωταθλήματος του anexartito.com.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων συγκροτήθηκε κατά την περασμένη διετία βάσει του προγράμματος MATCH Project in Greece και με τη χρηματοδοτική υποστήριξη του Erasmus +.

Σήμερα η ομάδα αριθμεί περί τα τριάντα (30) τακτικά μέλη / παίκτες και με την καθοδήγηση του προπονητή της προοδεύει στο βασικό στόχο συγκρότησης αυτού του εγχειρήματος: την κοινωνική ένταξη κι ενσωμάτωση μέσα από τον αθλητισμό και το παιχνίδι.

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειές του προς αυτήν την κατεύθυνση αναζητώντας πρόθυμους υποστηρικτές αυτής της ιδέας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων

https://refugees.gr/el/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA/?fbclid=IwAR1UbdKOxwYUbRS8Z7fKV-EQ7BExc8iAJiaOBBl4v8cGYdu-sEN8wdxSN6E