Ο Πελοποννησιακός κατέκτησε τον μικρό τελικό

Σε ένα παιχνίδι που εν τέλει σημαντικό ρόλο έπαιξε η ευστοχία, ο Πελοποννησιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του μικρού τελικού. Οι παίκτες του Θανάση Καρανάνου, έκαναν το αυτονόητο και έδωσαν χαρά και ικανοποίηση στο δημιουργό της ομάδος τους, στέλνοντας τον να πανηγυρίσει την κατάκτηση του μικρού τελικού. Από την άλλη το Περδικάκι στο δεύτερο μέρος έδειξε μια αμηχανία σε σημαντικά σημεία του αγώνα οι αμυντικοί του δεν ανταποκρίθηκαν σωστά, με συνέπεια να δεχθούν δυο γκολ, τα οποία όπως αποδείχθηκε ήταν καθοριστικά του αγώνα . Το πρώτο μέρος  έληξε ισόπαλο 0-0 με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν το γκολ. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο καλύτερο και πιο παραγωγικό, αφού σημειώθηκαν και τα τρια γκολ. Πρωταγωνιστής της συνάντησης  ο  Χήρα που  σημείωσε και τα δυο γκολ  για την ομάδα του Πελοποννησιακού και ουσιαστικά χάρισε τη μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Ζώης Παπαδημητρίου σε 1-1. Όμως με δεύτερο προσωπικό γκολ του Χήρα από πάσα του Βαλέριου, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πέτκο, Αρμάντο, Ζέρον, Μαγκντί, Ράτσι, Βέλιου, Καζακόπουλος, Καρανάνος, Κυριαζής, Λαζάρου, Μακρής, (Μπουραζάνης, Μυλωνάς, Σαλμάς, Τζουλελάρι, Αζέρ

ΠΕΡΔΙΚΑΚΙ: Μενούνος, Γιαννίκος, Ευαγγελόπουλος, Κόρρας Χρ., Κόρρας Γ., Μακρυνίκας, Παπαδημητρίου Ζ., Παπαδημητρίου Γ., Τοπαλίδης, Κότσης,  Τσακνής, (Πάνου, Ζάγκας, Κτενάς, Μαμασουλας,  Παπαδημητρίου Φ).

 

Το έριξαν έξω

Αμέσως και μετά τη λήξη του αγώνα  ο πρόεδρος και δημιουργός του Πελοποννησιακού Θανάσης Καρανάνος, έκανε το τραπέζι σε όλους τους παίκτες του,  στο  Πέτρο στο Γκάζι για την κατάκτηση του μικρού τελικού.  Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών και πέρασαν υπέροχες στιγμές με πολύ φαγητό και ποτό. Ενώ ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, δίνοντας και παίρνοντας ευχές.