Η Ένωση υπόσχεται μια τελετή φαντασμαγορική!

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει επιφέρει πολλές ανατροπές στα προγράμματα, ακόμη και επαγγελματικών χώρων, όμως το ίδιο δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι συμβαίνει στην Ένωση  Ανεξαρτήτων Ομάδων Νομού Αττικής. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Γιώργος Πλουσής και οι συνεργάτες του, έχουν φροντίσει, ώστε  αυτό (ανατροπή προγράμματος), να μην ισχύσει για το χώρο που εκπροσωπούν.

Και ειδικά ο πρώτος, που είναι ένα πρόσωπο, που φροντίζει να στρώσει πριν κοιμηθεί. Και άρα, όλα αυτά τον βρήκαν κατάλληλα προετοιμασμένο. Στο πλαίσιο αυτό, το Σαββατο  18-9-2021 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Βάρης, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Πελοποννησιακός – Σκλαβενίτης, ενώ την ίδια ώρα στο διπλανό γήπεδο ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  Απόλλων Κυψέλης – Περδικάκι.

Θα ακολουθήσουν οι απονομές του κυπέλλου και του φιναλίστ του κυπέλλου και ακολούθως του πρωταθλήματος, όπως και καποιες απονομές προσώπων που με την παρουσία τους, ανέβασαν το επίπεδο της διοργάνωσης , αλλά και του χώρου ευρύτερα.

Το φινάλε θα είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι δώσουν το παρών, αφού θα συνοδευτεί από πλούσιο μπουφέ και αναψυκτικά. Και γι αυτό το λόγο η Ένωση και ο πρόεδρός της Γιώργος Πλουσής, καλούν όσους το επιθυμούν να δώσουν το παρών μαζί με τις οικογένειές του, προκειμένου να απολαύσουν το υπερθέαμα των πρωταγωνιστών, αλλά και να απολαύσουν τα εδέσματα των ανθρώπων της Ένωσης. Ραντεβού όλοι το απόγευμα  του Σαββάτου στις 18.30, που ξεκινά το πρόγραμμα και βεβαίως  στις 20.15 που είναι ο μεγάλος τελικός!