Μια τελετή λήξης να την πιείς στο ποτήρι

Για μια ακόμη φορά για 40η φορά από ιδρύσεως της Ένωσης και η τελετή λήξης έχει την ίδια αίγλη, όπως τότε τον καλό καιρό. Όμως η διαφορά του χθες με το  σήμερα είναι μόνον στο γεγονός, πως σήμερα λόγω κορονοϊού και κοινωνικών αλλαγών ο αριθμός των παρευρισκομένων, έπρεπε να ήταν μικρός. Παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Πλουσής και αφού πρώτα καλωσόρισε αθλουμένους και όσοι έδωσαν το παρών, μετέφερε με λέξεις την απύθμενη και μεγάλη ιστορία της Ένωσης όπου ηγείται.

Εξήγησε με λίγα και καθαρά λόγια τη διαδρομή και μέσα από πόσες δυσκολίες πέρασε ο χώρος, ώστε σήμερα να έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όλων των ποδοσφαιρόφιλων και κυρίως να έχει γνωστό το ανεξάρτητο ποδόσφαιρο σε όλη τη χώρα. Μετά το πέρας της ομιλίας του, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των πρωταθλητών  και δευτεραθλητών  όλων των κατηγοριών καθώς επίσης και του κυπελλούχου Σκλαβενίτη και φιναλιστ Πελοποννησιακού.

Και η ωραία αυτή βραδιά  έκλεισε με πλούσιο μπουφέ, που ήταν μια προσφορά των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.  Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως πολύ μεγάλη συμμετοχή στο διαδικαστικό κομμάτι είχε επίσης και ο  Χάρης Πλουσής.